Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Porodice oko "Milana Vidaka" ostale bez vode

Već četiri dana, četiri porodice nekadašnjih radnika fabrike "Milan Vidak" koje žive u krugu preduzeća nemaju vode jer je stečajna uprava odlučila da zavrne slavine u preduzeću koje mesecima ne radi.

Potomci Jevrejina iz Vojvodine tuže evropske banke

Potomci Jevrejina iz Bačkog Petrovog Sela, bankara Matijasa Fišera koji je umro u koncentracionom logoru Aušvic tokom holokausta, tužili su 5. jula Erste grupu, Bavarsku državnu banku i Mađarsku nacionalnu banku zbog, kako se navodi u tužbi, zgrtanja miliona dolara koji pripadaju porodici Fišer.

Uskoro nastavak obnove stadiona "Karađorđe"

Radovi na obnovi stadiona "Karađorđe" počeće za desetak dana, a prva faza koja bi trebalo da bude gotova do kraja godine obuhvatiće izgradnju poslovnog prostora na istočnoj i na jugozapadnoj tribini, ali i rušenje kuće koja se nalazi između dva dela južne tribine.

Osam stranaka formiralo većinu u Temerinu

Predstavnici DS, SPS–PUPS, Demokratske stranke vojvođanskih Mađara, koalicije DSS– NS, SVM i Grupe građana "Za prosperitet opštine Temerin" potpisali su u Temerinu koalicioni sporazum o većini u Skupštini opštine i formiranju nove opštinske vlasti.